נתח קצבים – סניף נתניה

עיצוב ויצירת פורמט חדש לרשת קצביות.
החנות הראשונה של מותג נתח קצבים הוקמה בקרית שמונה. לאחר מספר שנות פעילות החליטו היזמים להפוך לרשת בפריסה ארצית.
לאחר עיצוב הפורמט החדש לקצביה, הוקם הסניף הראשון בפתח תקוה. בעקבות ההצלחה הוקם הסניף בנתניה ובהמשך שאר הסניפים.
עיצוב חנות הבשר, הקצביה, כולל בנוסף לתצוגת המעדניות הייחודית, אזור למכירת כלי בית, מקפיאים.

נוסף על כך, במחווה לתכניות הבישול הוקם ה״מזווה״ הכולל עשבי תיבול וירקות טריים וזוכה לתגובות אוהדות מהלקוחות.

שטח: 500 מ״ר

מעצב ראשי: יאן קוטנקו
קבלן ראשי: א.א.י. הנדסה בע״מ
תאורה: ביונד תאורה
מידוף: רענן לוי
צילום: רועי דורי

 

דילוג לתוכן