לֶחֶם – מעט מאד הנאות יכולות להתחרות בהנאה מאכילה של לחם טרי וחם שזה עתה יצא מהתנור.
מדובר על חוויה שמאגדת בתוכה את כל החושים: הטעם, הריח, המגע של הקרום הפריך וכמובן תחושת השובע.
עיצוב מאפית שיבולת השרון במרכז נוה רבין באור יהודה, ניסה לשמור ככל הניתן על חוויה של פשטות המתאימה למוצר.
עיצוב המאפיה כלל איזור לתצוגה ומכירה של מגוון מאפים, חדרים אחוריים לחומרי הגלם ולתהליך ההתפחה והאפייה. העיצוב כלל מתן הצצה מבוקרת לתהליכי האפיה המתרחשים מאחור, לצורך העצמת תחושת הטריות.
דגש מיוחד בעיצוב המאפיה הושם על שמירת החוויה של ״מהאופה לצרכן״ ללא תחנות ביניים. מסיבה זו תוכנן מקום ייעודי לעגלות אפיה היוצאות ישירות מהתנור אל הלקוחות שמחכים בחלל המכירה.